Starters op de woningmarkt gezocht voor een pilot online oriëntatiegesprek

Gepubliceerd op 26 maart 2020 om 14:22

Starters kunnen zich nu volledig vanuit huis oriënteren op hun hypotheekmogelijkheden. NNOffice heeft samen met De Hypotheker Schijndel Uden Veghel het volledige klantcontact voor starters op de woningmarkt online gebracht. In plaats van naar kantoor te komen kunnen klant en adviseur via videobellen van Zoom elkaar zien en spreken. Tijdens dit gesprek wordt, middels het systeem Idiligo, elke stap in het oriëntatieproces samen met de klant doorlopen. Door de combinatie van Zoom en Idiligo is het bijna alsof je met de adviseur aan tafel zit. Het geeft werkelijk een unieke ervaring! Als klap op de vuurpijl krijgt de klant een gepersonaliseerd rapport waarin het gesprek nog eens wordt samengevat. De starter kan hiermee volledig beslagen ten ijs op zoek naar zijn eerste eigen woning.

De eerste testen voor online gesprekken zijn afgerond en waren zeer positief. Er is echter geen betere test dan een live test. Wij zijn dan ook op zoek naar de starter op de woningmarkt die ons graag wil helpen om te kijken of dit in de praktijk werkt zoals we bedacht hebben.

En wat kost dat dan?

Helemaal niets! Omdat wij het zo fijn vinden als je deelneemt, verloten wij onder de deelnemers 2 cadeaubonnen van € 50. 

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt een bericht sturen naar info@nnoffice.nl of naar martijn.deroo@hypotheker.nl. Vermeld in de e-mail dat je deel wilt nemen aan de pilot starter van De Hypotheker en laat je telefoonnummer achter. De Hypotheker Schijndel Uden Veghel zal contact opnemen voor het plannen van een online gesprek. Alvast bedankt voor je aanmelding.