4. Je eerste online gesprek

Elke gebruiker kan via zijn e-mailadres en wachtwoord inloggen op idiligo.nl en direct een online meeting starten.

In de instructievideo hiernaast wordt uitgelegd wat de belangrijkste functies zijn van je eerste online meeting via Idiligo. Het is goed om hiervan kennis te nemen en daarna te kijken naar de instructievideo's over de instructiekaart en de rapportagetool. Voordat je voor de eerste keer aan de slag gaat met een starter in de woningmarkt is het goed om eerst alvast een keer te oefenen met een collega.

Ben je benieuwd hoe een gepersonaliseerd klantrapport en hypotheker certificaat eruit zien? Klik op onderstaande knoppen voor een voorbeeld

Instructiekaart 

Ter ondersteuning van de totale klantreis tijdens het oriëntatieproces van de starter in de Woningmarkt is er een instructiekaart beschikbaar gesteld. In de instructiekaart zijn de verschillende stappen in het proces uitgelegd. De instructiekaart is hieronder opgenomen en kun je downloaden en opslaan op de gemeenschappelijke schijf. 

Rapportagetool

Om het maken van de rapportage uit Idiligo te vereenvoudigen wordt tevens de rapportagetool beschikbaar gesteld. De rapportagetool staat hieronder opgenomen en kun je downloaden en opslaan op de gemeenschappelijke schijf.

Let op!
Bij gebruik van de tool dien je na het openen van het bestand te klikken op Bewerken inschakelen en daarna op inhoud inschakelen.

De belangrijkste functies in Idiligo

Het gebruik van de instructiekaart

Het gebruik van de rapportagetool

Maak jouw eigen website met JouwWeb