Vertrouw jij jouw vrouw? Vertrouwen in de financiële dienstverlening.

Een vreemde titel om een blog mee te beginnen. Deze uitspraak komt rechtstreeks uit de beste film aller tijden The Shawshank Redemption. De vraag do you trust your wife stelde Andy Dufresne aan Mr. Hadley bovenop het dak van de gevangenis. En uiteraard vertrouwde Mr. Hadley zijn vrouw. Waarom deze titel voor deze blog? De parallel kun je ook maken naar de financiële dienstverlening. Vraag een manager of hij zijn medewerkers vertrouwt. Het antwoord zal zijn dat het allemaal gekwalificeerde medewerkers zijn met de juiste diploma’s die elk jaar hun kennis up to date houden en die hij volledig vertrouwt.

Lees meer »

Starters op de woningmarkt gezocht voor een pilot online oriëntatiegesprek

Starters kunnen zich nu volledig vanuit huis oriënteren op hun hypotheekmogelijkheden. NNOffice heeft samen met De Hypotheker Schijndel Uden Veghel het volledige klantcontact voor starters op de woningmarkt online gebracht. In plaats van naar kantoor te komen kunnen klant en adviseur via videobellen van Zoom elkaar zien en spreken. Tijdens dit gesprek wordt, middels het systeem Idiligo, elke stap in het oriëntatieproces samen met de klant doorlopen. Door de combinatie van Zoom en Idiligo is het bijna alsof je met de adviseur aan tafel zit. Het geeft werkelijk een unieke ervaring! Als klap op de vuurpijl krijgt de klant een gepersonaliseerd rapport waarin het gesprek nog eens wordt samengevat. De starter kan hiermee volledig beslagen ten ijs op zoek naar zijn eerste eigen woning.

Lees meer »

On line de klant spreken bij De Hypotheker Schijndel Uden Veghel

Martijn de Roo franchisenemer van De Hypotheker in Schijndel Uden Veghel heeft afgelopen vrijdag besloten om met het oog op de ontwikkelingen met het coronavirus vanaf maandag geen fysieke gesprekken meer te voeren met klanten. Vanaf maandag worden alleen online gesprekken ingepland. Dit wordt door klanten ZEER gewaardeerd. Met Idiligo hebben wij ervoor gezorgd dat De Hypotheker binnen 1 dag hiermee aan de slag kan. 

Lees meer »

Thuiswerken en toch in contact nu 1 maand gratis

Het zijn ongekende tijden. Er worden verregaande maatregelen getroffen om het Coronavirus het hoofd te bieden. Evenementen worden afgeschaft en sociale contacten worden beperkt. Veel mensen werken inmiddels ook thuis. Hoe blijf je dan toch in contact met je collega's en klanten. We hebben besloten om  gedurende 1 maand een gratis Net account van Idiligo aan te bieden.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb