3. Inrichten van Idiligo

Je kunt inloggen op Idiligo via idiligo.nl met je e-mailadres en wachtwoord. Voordat je aan de slag gaat met een online meeting moeten er nog drie dingen gebeuren, te weten:

  1. Toevoegen van gebruikers 
  2. Toevoegen van het logo
  3. Aanpassen van presentatiesheets

1. Toevoegen gebruikers
Gebruikers kunnen toegevoegd worden waarbij specifieke rechten toegekend moeten worden. Het gaat om rechten als beheerder, gebruiker of hoofdgebruiker. Ons advies is om medewerkers de rechten van hoofdgebruiker te geven. Hiermee ben je in staat om meetings van collega's over te nemen op het moment dat dit nodig is.

2. Toevoegen logo
Binnen Idiligo kun je gebruikmaken van het logo van De Hypotheker. Dit logo zal door Idiligo na het aanvragen van het account worden toegevoegd.

3. Aanpassen presentatiesheets
Tijdens de klantreis voor starters zijn er op verschillende momenten presentaties zichtbaar. Veel presentaties zijn generiek van aard, maar een aantal kunnen aangepast worden aan je eigen lokale situatie.

De volgende presentatiesheets kunnen worden aangepast naar je eigen lokale situatie:

  1. De presentatie van het team;
  2. De presentatie van elke medewerker;
  3. De lokale initiatieven.

 

 

 

 

Om de hiervoor genoemde presentaties te downloaden klik hier. Je kunt de presentaties zelf aanpassen of je kunt vragen of Idiligo deze presentaties voor je aanpast. In het laatste geval vragen wij je om de gewenste inhoud aan te leveren bij Idiligo.

Wil je aangepaste presentatiesheets laten plaatsen?
Stuur een mail naar info@idiligo.com en geef in de onderwerpregel de naam van je kantoor en de tekst "Gelieve de bijgevoegde presentatiesheets te vervangen".

Wil je dat Idiligo de presentatiesheets aanpast?
Stuur een mail naar info@idiligo.com en geef in de onderwerpregel de naam van je kantoor en de tekst "Gelieve nieuwe presentaties te maken van bijgevoegde presentatiesheets".

Geef in de mail vervolgens aan wat er bij welke presentatie aangepast moet worden.

 

Klaar voor de volgende stap? 

Ga naar Je eerste online gesprek inrichten.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb